понедељак, 24. јануар 2011.

O nama BMW DELOVI


Auto line doo Beograd više od četrnaest godina radi na razvoju profesionalnog odnosa sa svojim kupcima u Srbiji. Taj odnos, zasnovan na poverenju, poslovnosti i stručnosti, je omogućio da Auto Line doo postane  pouzdan partner u svakodnevnom obezbeđenju rezervnih delova za vozila iz programa: BMW DELOVI,OPEL DELOVI,SKODA DELOVI,AUDI DELOVI,VOLKSWAGEN DELOVI,SEAT DELOVI.
Osnovne delatnosti firme Auto Line plus su veleprodaja i maloprodaja rezervnih auto-delova. Prodajni asortiman firme, kvalitet i cena proizvoda, stručno osoblje, usmereni su prema potrebama klijenata firme - prodavnicama delova i servisima (serviserima).



Prodajni objekat firme, BMW Line (Sarajevska 44, Beograd) snabdeven je sa originalnim delovima za BMW vozila, ali i sa delovima za prvu ugradnju (OE - Original Equipment) koji su visokog kvaliteta. Ponuda firme obuhvata i: motorna, menjačka ulja i kočione tečnosti (Castrol, Mobil, Motul, Total, Valvoline, Optima); akumulatore (Tesla, Brčko); auto-gume (Tigar, Michelin i Debika).

Naši objekti su dobro snabdeveni kako sa original delovima, tako i sa delovima visokog kvaliteta od renomiranih evropskih proizvođača koji proizvode delove za fabrčku ugradnju za Vw-Audi, Opel i druga vozila. Takodje, za manje zahtevne kupce smo obezbedili dosta jeftinih delova koji se uvoze iz Azije, na koje takodje dajemo garanciju.

Нема коментара:

Постави коментар

Febi Bilstein

Opel delovi

Wix filteri

  © Copyright 2011 BMW DELOVI CENE BEOGRAD-Design by-IZRADA WEB SAJTA

Bubice Zlatibor apartmani Back to TOP