понедељак, 3. децембар 2012.

Auto servis Peugeot Renault Citroen Bmw Fiat Seat Skoda Mercedes


Auto Centar Line je opremljen za obavljanje sledecih usluga: automehanike, autoelektrike, autoelektronike, autodijagnostike i popravku klima uređaja. Za sledece marke vozila :  Peugeot, Renault, Citroen, Bmw, Fiat, Seat, Skoda, Mercedes. Auto servis je osposobljen za održavanje vozila i voznih pakova velikih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, firme mogu ostvariti niz pogodnosti.

Auto servis Centar Line je postao prvi zvanični Bilstein servis u Srbiji. Nemačka fabrika amortizera - Bilstein se nalazi u samom svetskom vrhu po kvalitetu i pouzdanosti. Mnogi novi automobili izlaze sa proizvodne trake sa ugrađenim Bilstein amortizerima. Obzirom da se u Srbiji, zadnjih godina najvise prodaju Bilstein amortizeri, Bilstein je odlucio da u Beogradu otvori servis koji ce biti, po nemačkim standardima, opremljen i stručno osposobljen za pravilnu ugradnju amortizera za sve marke automobile.




Auto servis je pored toga opremljen Hofman uređajem za centriranje trapa na automobilima. Vulkanizerske usluge: montaža, demontaža i balansiranje guma, se takodje obavljaju na vrhunskoj opremi. Autoservis se bavi ugradnjom i prodajom auto guma najpoznatijih svetskih proizvođaca.

Ovaj auto-servis je deo firme Auto Line d.o.o koja se bavi prodajom originalnih rezervnih delova i delova za prvu ugradnju (Original Equipment) iz programa General Motors Opel, Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, BMW i dr.



AUTO CENTAR LINE
Jovanke Radakovic 33a
Beograd

Telefoni:
011 27 56 034
011 27 56 826

1 коментар:

Unknown је рекао...

All the information that you just shared with me very much and I also bookmarked this on dog to. Take care and I'll be back to read more in the future.

Постави коментар

Febi Bilstein

Opel delovi

Wix filteri

  © Copyright 2011 BMW DELOVI CENE BEOGRAD-Design by-IZRADA WEB SAJTA

Bubice Zlatibor apartmani Back to TOP